opinie o samochodach 7 osobowych

sprawdź też:

samochód

Marcin Lewandowski

Skoda Yeti (2009 - ) - opinie Moto.pl

Skoda Yeti (2009 - ) - opinie Moto.pl

Wciąż produkowana Skoda Yeti nie cieszy się w Polsce dużą popularnością na rynku nowych samochodów, lecz jako używaną pozycję warto ją rozważyć

Likwidują buspas na Pragę na Poniatowskiego. "Nie sprawdził się"

Ratusz likwiduje popołudniowy buspas, który po pożarze mostu Łazienkowskiego wytyczono na moście Poniatowskiego i na Wale Miedzeszyńskim. - Powodował zbyt duże korki - mówi rzecznik ratusza Bartosz Milczarczyk.

BMW serii 8 | 25 lat auta, które wyprzedziło swoją epokę

Są takie samochody, które już w dniu premiery stają się żywymi legendami motoryzacji. Jednym z nich jest bez wątpienia BMW serii 8 - sportowe coupe, które zachwycało elegancją, wysokimi osiągami, licznymi innowacjami oraz najwyższym luksusem

Renault Talisman | Pierwsza jazda | Walka o segment

Renault Talisman | Pierwsza jazda | Walka o segment

dlatego Francuzi postanowili przypomnieć o sobie, i zrywając z niekoniecznie dobrymi opiniami o Lagunie, wprowadzają na rynek model Talisman. Ma być lepszy pod każdym względem i świetnie pasować do oczekiwań największego odbiorcy tego typu samochodów, czyli firmowych flot. Talisman jest autem dużym i

24h Le Mans | Wielka trójka szykuje się do boju

24h Le Mans | Wielka trójka szykuje się do boju

), 3.37,795 min. ZOBACZ TAKŻE: Wywiad | Derek Bell | Brytyjski mistrz Le Mans Najpopularniejsze opony w Okazje.info - czerwiec 2014 Dębica PASSIO 2 195/65/R15 91T Typ pojazdu: Osobowe Sezon: Letnie Średnica: R15 Szerokość: 195 3 opinie Dunlop SP

Ford Tourneo Courier | Pierwsza jazda | Najmniejszy w rodzinie

Ford Tourneo Courier | Pierwsza jazda | Najmniejszy w rodzinie

uprzednio. W obu przypadkach oferowane są po trzy modele różnej wielkości, o czym informuje drugi człon w nazwie: Courier, Connect (7-osobowy Grand Connect) lub Custom. Tym razem mieliśmy okazję odbyć pierwszą jazdę próbną najmniejszym osobowym kombivanem, Tourneo Courierem. Nowość marki bazuje na

Wymiana opon - czy to konieczne?

Wymiana opon - czy to konieczne?

: 195 2 opinie Indeksy Prędkość T - do 190 km/h Nośność 615 kg Parametry fizyczne Średnica R15 Szerokość 195 Profil 65 Podstawowe informacje o Dębica PASSIO 2 Producent Dębica Typ pojazdu Osobowe

Oto najbardziej wartościowe marki motoryzacyjne | RANKING

Oto najbardziej wartościowe marki motoryzacyjne | RANKING

Miejsce 10: Przypadło w tym roku koreańskiej marce Hyundai. Wartość firmy szacowana jest na 4.6 mld dolarów. W tym roku Hyundai zanotował 15% przyrost w porównaniu do 2013 roku. fot. Hyundai Sprawdź ceny osobowych samochodów marki Hyundai Miejsce 9: Dla tegorocznego debiutanta, czyli marki

TOP 5 | Ulubione auta Akio Toyody

TOP 5 | Ulubione auta Akio Toyody

Discovery 3 vs. Pajero Dakar 2006 Mitsubishi - ogłoszenia Choć dziś trudno w to uwierzyć, firma Isuzu zajmowała się kiedyś produkcją samochodów osobowych. Na dodatek ma na swoim koncie kilka pięknych coupe. Pierwszym z nich i na dodatek pierwszym japońskim autem z emblematem GT było Isuzu Bellett 1600

Citroen CX | 40 lat minęło...

Citroen CX | 40 lat minęło...

później w salonach pojawiła się wersja kombi o nazwie Break (na Wyspach Brytyskich Safari). Francuzi pokazali tu prawdziwą klasę - bagażnik miał pojemność 2000 litrów, a w kombiaku można było przewieźć ładunek o wadze 900 kg. Później pojawiła się także przedłużona 7-osobowa wersja kombi Familiale. W 1976

Nissan X-Trail | Pierwsza jazda | Większy Qashqai

Nissan X-Trail | Pierwsza jazda | Większy Qashqai

zwiększony rozstaw osi, co przekłada się na przestronniejszą kabinę. Skoro już jesteśmy przy wnętrzu, to przyjrzyjcie się dokładnie desce rozdzielczej i porównajcie ją z tą w Qashqaiu - czyste "kopiuj/wklej". Za dopłatą nowy X-Trail może być 7-osobowy, co jest wynikiem wycofania z oferty

Auta ze związków partnerskich

Auta ze związków partnerskich

. Wagon R i Splash to nie jedyne modele, dla których firma znalazła partnera. Także SX4 ma bliźniaka produkowanego w tej samej fabryce w Gyor na Węgrzech.Suzuki uchodzi za specjalistę od niedużych samochodów osobowych i terenowych. Fiat docenił to uzupełniając swoją gamę o model Sedici. Chociaż jest nieco

Lincoln, Lexus i Jaguar najbardziej niezawodne za Oceanem

Lincoln, Lexus i Jaguar najbardziej niezawodne za Oceanem

problemów w samochodach 3-letnich, przede wszystkim w takim zakresie jak układ jezdny, hamulce, wyposażenie, silnik i układ napędowy oraz nadwozie. Przy sporządzeniu raportu wykorzystano opinie zebrane wśród ponad 43 700 amerykańskich kierowców jeżdżących autami z rocznika 2008.Autorzy opracowania

Wymiana opon - czy to konieczne?

Wymiana opon - czy to konieczne?

, które pozwolą nam to ocenić. Najbardziej istotna jest głębokość bieżnika. Polskie przepisy mówią jasno - minimalna wartość dla samochodów osobowych to 1,6 mm. Dla porównania, nowe opony mają bieżnik głęboki na około 8 mm. Jeśli przyjmiemy, że ośmiomilimetrowe rowki odprowadzają 100 proc. wody spod

Fiat Punto (1993-1999) - opinie Moto.pl

Fiat Punto (1993-1999) - opinie Moto.pl

numeru VIN trzeba zgłosić się do dealera firmy Fiat. Najlepiej do placówki, która sprzedawała konkretny, sprawdzany egzemplarz.Cenyhttp://www.autotrader.pl/ogloszenia/samochody-osobowe/fiat,punto/Linkipunto.org.pl - internetowa strona Puntofiatpunto.com.pl - forum użytkowników Fiata Punto

Internet najważniejszy przy kupnie samochodu

wszystkim czytają motoryzacyjne fora dyskusyjne i uwzględniają zawarte tam opinie innych internautów. Przeglądają też serwisy portali o tematyce motoryzacyjnej, chętnie korzystają z hobbystycznych witryn poświęconych danej marce auta. Mniejszy odsetek respondentów szuka potrzebnych informacji na witrynach

Mercedes E-Klasa (2002-2009) - opinie Moto.pl

Mercedes E-Klasa (2002-2009) - opinie Moto.pl

niezawodności samochodów TÜV 2011 Kategoria wiekowa Lokata Liczba modeli w zestawieniu 2-3 lata 93. 128 4-5 lat 88. 117 6-7 lat 36. 96 Mercedes E W211 miał historię bogatą w serwisowe akcje przywoławcze. Pierwsza z nich została ogłoszona latem 2004 r. i dotyczyła wadliwej pracy

Opel Astra II (1997-2003) - opinie Moto.pl

Opel Astra II (1997-2003) - opinie Moto.pl

12-17 Numer seryjny CenyOpel Astra - Ogłoszenia Internethttp://astra.autokacik.pl www.opel-astra.ezin.pl Informacje o kolejnych generacjach Astry http://forum.opel24.com Forum użytkowników samochodów Opel Dariusz DoboszZOBACZ TAKŻE: Mokka - miejski crossover OplaOpel Zafira Tourer | Galeria Opel

Samochód używany sprowadzony z UE

. Wypełniamy i składamy druk AKC-U. Do deklaracji należy dołączyć następujące dokumenty:1. wniosek o wydanie zaświadczenia potwierdzającego zapłatę akcyzy na terytorium RP od nabytego z UE samochodu osobowego. Wniosek otrzymamy w Urzędzie Celnym lub możemy pobrać ze strony internetowej właściwej Izby Celnej

Historia kołem się toczy - Mazda

Historia kołem się toczy - Mazda

na publiczną drogę.Każdy z modeli buduje wizerunek marki i toruje drogę ku przyszłości. Z resztą rozprawiają się klienci i historia, która pieczętuje, że samochody japońskie określa się mianem niezawodnych, niemieckie mają opinię solidnych, a francuskie - komfortowych. "Przez przeszłość do

Mniej fotoradarów, ale bezpieczniej

limity prędkości nie obowiązują wcale. Być może to skłoniło senatorów do wniesienia poprawki zwiększającej dopuszczalne prędkości na autostradach do 140 km/h i na drogach ekspresowych o dwóch pasach ruchu do 120 km/h. W ich opinii warunki techniczne na tych drogach umożliwiają szybszą jazdę, nie

Sprowadzanie nowego samochodu z krajów Unii Europejskiej

dowolnej Izby Celnej. Wypełniamy i składamy druk AKC-U. Do deklaracji należy dołączyć następujące dokumenty: wniosek o wydanie zaświadczenia potwierdzającego zapłatę akcyzy na terytorium RP od nabytego z UE samochodu osobowego. Wniosek otrzymamy w Urzędzie Celnym lub możemy pobrać ze strony internetowej

Porsche Panamera - test | Za kierownicą

Porsche Panamera - test | Za kierownicą

Porsche pracuję nad poprawieniem nieszczęsnego wynalazku. Najwyraźniej krytyczne opinie dotarły do inżynierów za późno, by zmienić coś w Panamerze.Kilka sprytnych rozwiązań z systemem "start stop" włącznie oraz nowa skrzynia pozwoliły ograniczyć zużycie paliwa o 3,2 litra na setkę. Przy

Motoryzacja: Mogło być lepiej

239 038 sztuk sprzedanych samochodów osobowych to wynik daleki od marzeń, jednak niewielki 1,5-procentowy wzrost jest iskierką dającą nadzieję na lepszą przyszłość. Podobnie jak w poprzednich dwóch latach, również w roku 2006 rozwój polskiego rynku był determinowany niewielką zawartością naszych

Skoda Octavia - Czeskie rachowanie vol. 2.0: 3 Octavie - 3 paliwa - test porównawczy

1.9 TDI spala niemalże tyle, ile deklaruje producent - na trasie potrzebuje ok. 5,5 l oleju napędowego na 100 km, w mieście już 7 l. Wrażenia zza kierownicy nie są tak dobre jak w 1.6 FSI, bo sztywno zestrojone zawieszenie mocno obniża komfort jazdy. Samochód co prawda pokonuje proste i zakręty jak

Renault Grand Scenic 1.9 dCi

15 cm więcej niż w 5-osobowej odmianie. Turbodiesel o mocy 120 KM zapewnia ponadpółtoratonowemu samochodowi dobrą - choć nie oszałamiającą - dynamikę, przy tym średnie spalanie podczas pierwszych jazd nieznacznie przekroczyło 6 l/100 km. W ofercie będzie też słabsza jednostka - 1.5 dCi 100 KM. Przy

Renault Kangoo (1998-2003) - opinie Moto.pl

osobowa (jest także dostawcza o nazwie Express) znakomicie sprawdza się także przy prowadzeniu małej firmy, kiedy trzeba co jakiś czas przewieźć niewielki ładunek. Możliwość łączenia funkcji rodzinnych i użytkowych trzeba przypłacić jednak pewnymi niedogodnościami odczuwalnymi w codziennej eksploatacji

Historia kołem się toczy - Suzuki

publiczną drogę.Każdy z modeli buduje wizerunek marki i toruje drogę ku przyszłości. Z resztą rozprawiają się klienci i historia, która pieczętuje, że samochody japońskie określa się mianem niezawodnych, niemieckie mają opinię solidnych, a francuskie - komfortowych. "Przez przeszłość do przyszłości

Jak upadają giganci

. O sukcesie i pozycji Forda zadecydował wyprodukowany kilka lat po powstaniu firmy model T. Swego czasu był to najpopularniejszy pojazd na świecie, w 1918 roku co drugi samochód był Fordem T. Do 1927 roku firma wyprodukowała 15 i pół mln sztuk tego modelu, a rekord ten pobił dopiero niemiecki

Poradnik | Kupujemy używane 1,6 TDCI | Francuski hit eksportowy

Kupujemy używaną Skodę | Poradnik | Na te modele lepiej uważaj! Od przeszło dekady w osobowych katalogach europejskiego Forda nie znajdziemy autorskich silników o zapłonie samoczynnym - diesle nazwane TDCI to w rzeczywistości doskonale znane francuskie HDI koncernu PSA. Znajdziemy je 

Konfrontacje: Renault Modus 1.4 16V Confort Authentique 98 KM/Fiat Idea 1.4i 16V Active 95 KM/Opel Meriva 1.4 16V

kompaktowego minivana, bowiem Zafira ze swoim 7-osobowym nadwoziem stoi już na pograniczu dużych samochodów MPV. Meriva - choć wyraźnie związana z segmentem B - śmiało wypełniła to miejsce.Stylem Meriva nie odbiega od klasycznych minivanów. Także wnętrze ma surowe. Oszczędność w środkach

Opel Astra IV (2009-2015) - opinie Moto.pl

. Woda w bagażniku sygnalizuje konieczność poszukiwania przecieków. Korozja w Astrze IV nie stanowi większego problemu, ale pierwsze jej ogniska można odnaleźć pod chromowanymi ramkami przy szybach bocznych. Ceny http://www.autotrader.pl/samochody-osobowe/opel-astra?model=29895 Linki http://astraklub.pl

BMW 760 Hydrogen

na zajęciach poprzedzających jazdę testową. Jesteście pierwszymi dziennikarzami, którzy sprawdzą, jak wodorowa hybryda sprawdza się w praktyce. Poczułam się, jakbym wylosowała wycieczkę na Księżyc. Zaraz jednak zrodziła się obawa, czy poradzę sobie z tym czterokołowym statkiem kosmicznym o napędzie

TOP FIVE | DUŻE VANY

. Czekamy na wasze opinie 1. VW Multivan (2.0 180 KM - 179 tys. zł)Dopiero samochód tej wielkości może komfortowo przewieźć 7 osób oraz bagaż na drugi koniec Europy. Niestety wymiary i masa powodują, że na co dzień Multivan nie jest tak wygodny w esploatacji jak mnejsze VAN-y 2. Ford Galaxy (2.0 TDCI

Chevrolet Corvette Convertible

, nadmierną oszczędnością. Przychylam się do drugiej teorii, ponieważ ponad 546 Nm najprawdopodobniej zmiażdżyłoby tryby większości przekładni stosowanych w samochodach osobowych. Potwierdzają to wrażenia z jazdy. Skrzynia z opóźnieniem reaguje na gaz, nie hamuje silnikiem i nie liczy się z pasażerami. Każda

Seat Arosa (1997 - 2005) - opinie Moto.pl

Niektóre samochody stają się atrakcyjne na rynku aut używanych po wielu latach, gdy ich ceny znacząco spadną. Jednym z takich przykładów jest Arosa, niewielkie autko spod znaku Seata, bliźniak Volkswagena Lupo. Wydawało by się, że w przypadku hiszpańskiego  "malucha" mówienie o

Toyota Land Cruiser 100 (1997-2007) - opinie Moto.pl

okolicy prawego, przedniego koła. VIN Znaki 1-3 Światowy kod producenta (JT-Toyota, Japonia) Znak 3 Kod rodzaju pojazdu (1-osobowy) Znaki 4-5 Kod nadwozia (11-segment 4x4) Znak 6 Kod silnika (W-benzynowy 4.7 V8 32V; T-turbodiesel 4.2 24V) Znak 7 Kod modelu (J-Land Cruiser) Znak 8 Kod generacji modelu

Toyota Corolla (2001 - 2007) - opinie Moto.pl

Dziewiąta generacja kompaktowej Toyoty, debiutująca w 2001 r., otrzymała nie tylko nowe nadwozie o znacznie nowocześniejszej formie. Cały samochód zaprojektowano od nowa, tworząc pojazd bardziej dojrzały, bezpieczniejszy i lepiej wyposażony. Założenia konstrukcyjne i stylizację przygotowano w

Citroen Berlingo (1996-2010) - opinie Moto.pl

ładownię zintegrowano, tworząc dużo ładniejsze i bardziej praktyczne nadwozie. Tak powstał Citroen Berlingo i Peugeot Partner, dwa bliźnizcze samochody o niezwykle uniwersalnym charakterze. Różnice między nimi były niezauważalne na pierwszy rzut oka, ale każda z firm wprowadzała charakterystyczne dla

Toyota Yaris (1998-2005) - opinie Moto.pl

przeznaczenia pojazdu (D,1,K - samochód osobowy) Znak 4 Kod nadwozia (D - trzydrzwiowe; K - pięciodrzwiowe) Znak 5 Kod silnika (V - 1.0 16V; T - 1.5 16V

BMW 3 E46 (1998-2005) - opinie Moto.pl

24V Znak 7: Kod przeznaczenia pojazdu: 3,4,7 - samochód osobowy Znak 8: Kod elementów bezpieczeństwa: 2 - manualne pasy bezpieczeństwa i dwie czołowe poduszki powietrzne; 4 - manualne pasy bezpieczeństwa i zaawansowane, progresywne poduszki powietrzne dla kierowcy i pasażera Znak 9: Znak

Mitsubishi Pajero (1999-2006) - opinie Moto.pl

prostym i skromnie wyposażonym zdobywcą bezdroży, a stała się ekskluzywnym pojazdem o wysokim poziomie wykończenia i wyposażenia. W najnowszym wydaniu Pajero otrzymało samonośne nadwozie zapewniające wyższy komfort jazdy. Samochód ujmuje luksusem, a w wersji pięciodrzwiowej także przestronnością

Hyundai Accent (1994-2005) - opinie Moto.pl

, ale zapewniało poprawne prowadzenie i niezły komfort jazdy. Wnętrze nie zachwycało ani przestronnością, ani jakością wykończenia. Narzekano na słabą jakość tworzyw sztucznych i małe bagażniki. Wersja hatchback pierwszej generacji miała kufer o pojemności zaledwie 305 l, a sedan 345 l. Niska cena auta

Mitsubishi Space Star (1999-2005) - opinie Moto.pl

niezależnie od roku produkcji pracuje poprawnie jedynie z instalacjami sekwencyjnego wtrysku autogazu. W stosunku do innych aut osobowych cena montażu instalacji LPG wzrasta o blisko 200 zł ze względu na konieczność montażu zbiornika podwieszanego pod samochodem. Nie montuje się zasilania gazowego do silnika

BMW serii 3 (1998-2005) - opinie Moto.pl

wypada słabo. Raport Niemieckiego Urzędu Dozoru Technicznego TÜV stawia go na 88. miejscu w kategorii wiekowej 4-5 lat i na 81. w kategorii 6-7 lat. Z kolei Niemieckie Stowarzyszenie Rzeczoznawców DEKRA lokuje ten model odpowiednio na 98. i 68. miejscu, a więc też daleko od czołówki. O modelu E 46

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

mój mąż obecnie jeździ oplem zafirą nową wersją. dla rodziny powyżej trójki dzieci - zdecydowanie za mały. ale dla rodziny z trójką - bardzo fajny, bo jest wiele miejsca, a nawet można babcię zabrać;)) (bo to jest siedmioosobowy niby, ale 6 i 7 fotel - niezbyt komfortowe). -- Największa

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

chrysley ma makabryczne testy zderzeniowe i z tego powodu odpadl dla nas, jesli przy 60 na godzine mam prawie gwarancje ze nie przezyje to dziekuje postoje ;) reszta w sumie podobna do siebie, wiec kupujemy najbezpieczniejszy ford galaxy www.euroncap.com/large_mpv.aspx andaba, w de mnostwo transpo

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

a my nakrecilismy sie wlasnie na najtansze auto 7 osobowe, mulowate ponoc, ale niezawodne-dacia logan mcv (od 9000 do 12000 euro-nowe) -- picasaweb.google.pl/luxnordynka

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

My z mężem chyba kupimy to auto www.fiat.pl/index.php?pid=67&id_model=26 ale chciałabym w czerwonym kolorze.

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

Mnie się bardzo podoba Suburban, ale silniki ma potwornie wielkie (diesel ma 6,3l) więc niestety odpada. A szkoda bo przestrzeni w nim jak w autobusie. -- Pętak pojmuje demokrację jako wolność plucia na ludzi - A. Michnik

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

Niestety,luxnordynko,fachowcy odradzają amerykany...zazwyczaj na benzyne,pala jak smoki i częsci zamienne bardzo drogie.....

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

mamy seata alhambrę, siedmioosobowego. polecam. wielodzietna rewelacja:))) -- Największa stajenna ranga nie zmieni osła w mustanga...

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

;załadunek". 160 tys. przebiegu, 7,5l oleju / 100km - awaryjność nie występuje, na razie eksploatacyjne sprawy. Testy zderzeniowe o których czasem piszą, sprawa dyskusyjna - w wakacyjnym wydaniu auto-świat było porównanie testów z rzeczywistością - wypada na korzyść dużych samochodów. ps prowadzę stronę www

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

Powtórzę za Mariną2: Chrysler Grand Voyager wersja Ston-and-Go - tym samochodem 7-osobowa rodzina może wyjechać na wakacje z całym dobytkiem: wózkiem, fotelikiem do karmienia, namiotem, osprzętem i 7- torbami rzeczy osobistych dla każdego. W dodatku i tak na codzień wygląda całkiem normalnie

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

My mamy 13-letniego renault espace z gazem. Jesteśmy zadowoleni, a na wakacje jeździmy z bagażnikiem na dachu -- Katarzyna mama Mateusza (1996), Julka (1999), Antosia (2002) i Maksia (2005)

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

Od ponad 2 miesięcy jeździmy Hondą Odyssey (sprowadzona z USA). Mamy trójkę dzieci (jest też pies) i tylko duże vany z odsuwanymi drzwiami wchodzą w grę. Przed Hondą mieliśmy Chryslera Grand Voyagera. Polecam zdecydowanie vany z odsuwanymi drzwiami. Na parkinach gdzie samochód stoi blisko

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

Mi bardzo podobają się seaty alhambry. Mąż bardziej skłania się ku fiatowi multipli. Ma całkiem niezłe opinie. Tylko jest paskudny :(. -- Trójkowo

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

My mamy Renault Scenic Grand 7 osobowy. Samochód super ale nie taki duży jak Galaxy czy Espace. Jakbyśmy mieli jeszcze jedno dziecko to na wyjazdy musielibyśmy kupić przyczepkę. -- mama Olusia (12.05.2002), Nataszy (01.10.2004), Lilii (11.03.2006) i Kasi (6.1.2008)

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

no tak, ale w przyszlym roku beda na rope, pozostaja tylko czescie :)), ale jak nowe, to jest nadzieja, ze czesci nie beda potrzebne... dla sprostowania, nie kupujemy jej, hehe, Ewa

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

na tylnych (trudno dostępnych) siedzenach, to w tym samochodzie czujesz się jak KRÓL SZOS - zapytajcie mężów :)

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

my zakupiliśmy chryslera g.v. - super, pojemny, bardzo wygodny - drugi rząd to fotele lotnicze, 13 letni, diesel i w ogóle super ale nie polecam tych z silnikiiem vm 2.5td - jak padnie to go nikt naprawiać nie chce - wynalazek jakich mało...

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

mamy opla vivaro,wersja 7 osobowa. Jeżdzilismy tez mercedesem vito oraz wv caravelle(wersja transportera), czyli wszystko to małe busiki;))) PO prostu ze wzgl. na prace oprcz tych siedzeń potrzebny nam jest jezcze spory bagażnik. Oprcz tego,że te samochody sa bardzo wygodne i pakowne, jedyny

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

my mamy moją odwieczną miłość :))) renault espace, nie zamieniłabym go na żaden inny :DD -- Ania mama Kubusia (27.01.02) Karolinki (17.12.03) Kingi (05.08.06) i Ktosi (wrz 08) nasz blog nosimy bo lubimy :)

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

www.amerykany.v10.pl/Honda,Odyssey,wyprzedza,Dodge,Caravana,4691.html zobaczcie na honde odyssey, ponoc mozna sprowadzic z Ameryki duzo taniej, mojemu mezowi przypadla bardzo do gustu. No coz, pozostaje w sferze materialnych marzeń:)). Pozdrawiam, Ewa

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

szczerze mówiąc nie znam się. my mamy alhambrę z 2003 roku. wiesz co, możesz kupic starszy model i zmienić fotelik. my mamy tzw. zintegrowany: moze jeździć dorosły, a jak się odegnie taką klapkę, to dziecko od ok 8 miesiąca wzwyż. wielka wygoda. pozdrawiam -- Największa stajenna ranga nie zmieni

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

Ale z tego co wiem w Alhambrach/Sharanach/Galaxy starszych niż 2002 nie ma trzypunktowego pasa na środkowym siedzeniu, więc jest problem z fotelikiem. O nowsze trudniej, no i cena znacznie wyższa. -- Trójkowo

Pomoc Drogowa Lidia Buda Poznań

Holowanie Poznań i okolice, błyskawiczna pomoc drogowa w Poznaniu. W razie awarii zadzwoń: 692 797 137. Oferujemy usługi lawetą 24h na dobę 7 dni w tygodniu. Nasz sprzęt przystosowany jest do przewozu małych jak i dużych samochodów, doświadczona załoga pomoże w każdej problemowej sytuacji na

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

hanti i jak sie jezdzi????macie bagażnik? trzesie z tyłu?? kurka,napalam sie strasznie na ten samochód. mnie sie podoba multipla. nowa wersja juz nie ma tych smieszniastych "zabich" swiatełek i jest ładniejsza. Przymierzaliśmy sie,ale na nasze potrzeby za mały bagażnik. W tym roku we

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

a moj maz chryslera g.v. nie chce, bo w drugim rzedzie nie ma trzech foteli i marudzi, ze w bagazniku musialby siedziec i lobbuje za sharonem.. a mnie juz zaczyna wisiec, i tak odkladamy wymiane auta na przyszly rok, niech sie meczy na arzie na tylnym siedzeniu wcisniety miedzy dwa foteliki hehe -

Pomoc Drogowa A2 Poznań

Holowanie Poznań i okolice, błyskawiczna pomoc drogowa w Poznaniu. W razie awarii zadzwoń: 692 797 137. Oferujemy usługi lawetą 24h na dobę 7 dni w tygodniu. Nasz sprzęt przystosowany jest do przewozu małych jak i dużych samochodów, doświadczona załoga pomoże w każdej problemowej sytuacji na

Pomoc Drogowa 692-797-137 Poznań

Holowanie Poznań i okolice, błyskawiczna pomoc drogowa w Poznaniu. W razie awarii zadzwoń: 692 797 137. Oferujemy usługi lawetą 24h na dobę 7 dni w tygodniu. Nasz sprzęt przystosowany jest do przewozu małych jak i dużych samochodów, doświadczona załoga pomoże w każdej problemowej sytuacji na

Holowanie Poznań

Holowanie Poznań i okolice, błyskawiczna pomoc drogowa w Poznaniu. W razie awarii zadzwoń: 692 797 137. Oferujemy usługi lawetą 24h na dobę 7 dni w tygodniu. Nasz sprzęt przystosowany jest do przewozu małych jak i dużych samochodów, doświadczona załoga pomoże w każdej problemowej sytuacji na

Pomoc Drogowa Autostrada A2 Poznań

Holowanie Poznań i okolice, błyskawiczna pomoc drogowa w Poznaniu. W razie awarii zadzwoń: 692 797 137. Oferujemy usługi lawetą 24h na dobę 7 dni w tygodniu. Nasz sprzęt przystosowany jest do przewozu małych jak i dużych samochodów, doświadczona załoga pomoże w każdej problemowej sytuacji na

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

a my mamy opla sintrę ( taki jak ten z allegro, wklejam pierwszy lepszy, to nie kryptoreklama ;) moto.allegro.pl/item398688808_opel_sintra_2_2_16v_granat_met_7_foteli_oplacona.html Nie wiem czy bardzo trzęsie, juz się przyzwycziłam i nie czuję. Miejsca jest dużo ( nam wystarcza), założylismy gaz

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

chrysler grand voyager -z podkreśleniem GRAND-na benzynę plus gaz.fakt kłopot może być z częściami,ale można dotrzeć do "swojskich" kanałów. na ropę i tak wypada drogo niestety. ma wszystko :schowek zw podłodze i giga bagażnik 650 l.dla mnie to podstawa. alternatywą jest GRAND espace-re

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

jeździ się bosko, ogrom miejsca w środku, renówki z reguły nie trzęsą bo mają jedne z bardziej miękkich zawieszeń. Więc jeździ sie baaardzo komfortowo. Jeśli uważasz że w wersji standardowej jest zbyt mały bagażnik, zawsze możesz kupić wersję przedłużoną :)))) Mi ten bagażnik wystarcza, ale ja jeste

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

utrudnione, ale jest bardzo zwrotny i łatwo się go prowadzi, więc jeśli nie ma potrzeby wciskania się w ciasne uliczki i zatłoczone osiedlowe parkingi, jest wprost idealny. A do tego mało stosunkowo pali, jak na takie wielkie auto o 2litrowym silniku - ok 7-7,5 l ropy. Bałam się, że sobie nie poradzę z

Re: samochody 6-7-osobowe - opinie

My mamy Multiplę. Taką starą, ze śmiesznymi oczkami. My ją bardzo lubimy i dzieci też. Siedzenia są niezależne, wszędzie pasy trzypunktowe. Do tego fotele łatwo się wyjmują, więc my jeździmy zwykle bez jednego fotela i wtedy jest bardzo dużo miejsca. Mogę zabrać np. dwa rowery dla dzieci, gdy jadę d

Pomoc Drogowa Poznań Kraj Europa 692-797-137

Pomoc w drodze Lidia Buda oferuje działania związane z holowaniem wszelkiego rodzaju pojazdów (holowanie samochodów osobowych, laweta dla aut ciężarowych, autopomoc dla pojazdów dostawczych, itd.) Jesteśmy do dyspozycji 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu. Lawety na terenie Poznania oraz

Re: Nie polecam top-ogloszenia.net - spamerzy

dziękuję Wszystkim za opinie i sugestie, z pewnością mi pomogą. Niekoniecznie muszę mieć autko 7-osobowe, bo dzieci mam dwoje i to w zasadzie nastolatki więc foteliki i inne gadżety nie wchodzą w grę. Ja po prostu lubię duże samochody :-) -- czasem nazwanie kogoś idiotą nie jest obelgą lecz

do listy dorzuć Peugeota 5008, Partnera i Berlingo

Berlingo i Peugeot Partner, w wersjach dla ludzi - ale do tych samochodów trzeba mieć w pewnym sensie "jaja" i mieć wywalone na opinie postronnych (nie wiem czy są wersje 7 osobowe). Z dużym prawdopodobieństwem potrzebujesz autka dla "patologicznej" rodziny, czyli od 3 dzieci w górę ;-), więc proponuję Ci

Czarnogóra niemiecką motoryzacją stoi cz.2

bardziej zatłoczona, jeżdżą nią autokary i wjeżdża się w ślimaczym tempie. Wg tego samego przewodnika droga jest technicznie trudna, i pewnie tak jest jeśli jedzie się wielkim autokarem. Droga jest na tyle szeroka że osobowym samochodem nikt nie powinien mieć trudności. Po drodze piękne widoki na zatokę

Pomoc Drogowa Poznań Kraj Europa

pomocy przez 24h na dobę 7 dni w tygodniu, na terenie Poznania, Wielkopolski, jak również tranasportowania pojazdów w całej Polsce i Europie. KONTAKT: Pomoc Drogowa Lidia Buda www.holowanie.i-poznan.pl 18 opinii z Google Sandomierska 73 Poznań 692 797 137

Pomoc Na Drodze Poznań

pomocy przez 24h na dobę 7 dni w tygodniu, na terenie Poznania, Wielkopolski, jak również tranasportowania pojazdów w całej Polsce i Europie. KONTAKT: Pomoc Drogowa Lidia Buda www.holowanie.i-poznan.pl 18 opinii z Google Sandomierska 73 Poznań 692 797 137

Pomoc Drogow Poznań Dostawcze

pomocy przez 24h na dobę 7 dni w tygodniu, na terenie Poznania, Wielkopolski, jak również tranasportowania pojazdów w całej Polsce i Europie. KONTAKT: Pomoc Drogowa Lidia Buda www.holowanie.i-poznan.pl 18 opinii z Google Sandomierska 73 Poznań 692 797 137

Re: Z wymienionych przez Ciebie.

zepsuć, z tego co wiem ma dobre opinie wśród mechaników. Palę ok. 5,5-6,5 litra w trasie, zależy od jazdy, w cyklu mieszanym ok. 7 litrów/100 km. Samochód baaaardzo wygodny (mam 4 osobową rodzinę), trzy niezależnie przesuwane fotele z tyłu, duży bagażnik. Generalnie jestem zadowolony, ale to wszystko

Jakie auto dla rodziny 2+3?

jeździmy Thalią. Potrzebujemy samochód 7osobowy. W grę wchodzą dwa. Jeździcie Fiatem Doblo bądź Dacią Logan MCV? Proszę o opinie. Jeśli macie inne sugestie, też bardzo proszę. Auto ma być nowe, cena do 70 000 PLN. Chyba żaden inny samochód nie wchodzi w grę ale może o czymś zapomniałam. Celowo nie zadaję

Re: Terenówka w mieście

tych sprzęgiełkach, podobno jak ktoś nie miał z nimi doczynienia to może szybko się wtopić w koszta. Ale nie wydaje mi się żebym miał potrzebę częstego załączania przodu. Jezdził bezawaryjnie przez 2 lata (kupił juz chyba 6-7 latk > a) i kupił navarę. I wtedy to się naklął. O i to jest opinia

Re: Efekty i przyczyny

franek31 napisał: > Zacznijmy od tego, że chyba niewielu samochodom wystarczy 7 litrów na przejecha > nie 100 kilometrów w mieście, gdzie są korki, dużo świateł, ustępowania, skrętó > w. > Przyjmując założenie, że koszty jeżdżenia samochodem to tylko paliwo - takie pr > oste

Jakie auto dla rodziny 2+3?

jeździmy Thalią. Potrzebujemy samochód 7osobowy. W grę wchodzą dwa. Jeździcie Fiatem Doblo bądź Dacią Logan MCV? Proszę o opinie. Jeśli macie inne sugestie, też bardzo proszę. Auto ma być nowe, cena do 70 000 PLN. Chyba żaden inny samochód nie wchodzi w grę ale może o czymś zapomniałam. Celowo nie zadaję

Re: Renault Megane 1.9 dci - czy wejść w taki zak

na uchwytach od drzwi przednich. Ten świetnie wyposażony samochód kosztował ponad 100 000zł. Ale tworzywo łuszczyło się już po kilkudziesięciu tysiącach kilometrów. 5. Zgniła instalacja elektryczna biegnąca wzdłuż pojazdu. PARANOJA! Po bodajże 7 latach użytkowaniu tego rewelacyjnego wozu - musiałem

Re: wygodne auto dla 5-osobowej rodziny?

My też jeździmy multiplą i jest super. Trochę opinii pojawiało się w innych wątkach: No_to_teraz_pytam_o_Multiple zmiana_auta daleka_podroz_samochodem_a_male_dzieci Jaki_samochod_dla_wielodzietnych Dobry_samochod_6_7_osobowy Więcej opinii znajdziesz na forum użytkowników multipli A najlepiej

Re: Ponawiam pytanie...

Opinie sa takie sobie...cx9 jest zrobiony na bazie samochodu osobowego i miesci 7 osob a wiec to taki bardziej mini van wystylizowany na SUV. Mazda Cx7 to cross-over a nie SUV. Mazda cx9 to rowniez categoria troche nietypowa - niektorzy mowia ze to tzw CUV - full-size Cross Over nie SUV

Miraluna Seaside

Getz, Peugeot 107), 45 euro/dzień (Kia Picanto), 70 euro/dzień (7-osobowy Fiat Doblo), 80 euro/dzień (7-osobowy VW Caddy). Są również inne samochody, w przedziale cenowym 50-60 euro/dzień, typu VW Up, Nissan Micra, itp. Oczywiście można także wynająć jeepa, kabrioleta, itp. Podczas mojego pobytu była

Wrocław-potrzebna pomoc dla dwóch rodzin

już załatwiłam,ale nie mam samochodu, rodzina też. Kolejna sprawa to węgiel- nie mają go na zimę i część mebli już spalili. :-((. 2. Druga rodzina (7-mio osobowa, najmłodsze dziecko 2 latka)- nie ogrzewają mieszkania, ponieważ ich na to nie stać. Sytuację ratuje gaz, ale na razie nie mają

Czy mój los się kiedyś odmieni?

dały nic. Za plecami ustalili z mamą,że założy firmę budowlana. Mamusia zakupiła samochód synkowi i zaczął się koszmar. Zero pieniędzy w domu. Mamusi wmawiał,że zarabia 7 tys, a ja te pieniądze ro.....lam .Moje zdrowie w tym okresie znów się zaczęło sypać. Odeszłam z pracy wykończona psychicznie i

Re: dla 6 osobowej rodziny

przepastny, zaś w wersji 7-osobowej - już niekoniecznie... Poza wspomnianą Hondą FRV przychodzi na myśl jeszcze jeden samochód 6-osobowy - Fiat Multipla. Powinien być tańszy, niż Honda i niewykluczone, że zmieściłby się w założonym budżecie. Trzeba tylko mieć na względzie, że jest to auto dość nietypowe

Re: Dodge Journey 3,6 Pentastar opinie!

to musiałeś w te poltora roku na paliwo (gaz) wyjebac jakieś 35 koła papiera. ja cie kręcę. wziąć jakiś zespół muzyczny? bo rodzinka chyba by nie poszła na takie wojaże :) a inaczej to po co ci 7 osobowy samochód? ale spojrzałem sobie na parę fotek wnętrza - fajny wypas -- ‹

Morderca jest kim innym niż to opisują media

Bardzo dziękuję za tą opinię - jest trafna, bezpośrednia i "z pierwszej ręki"! Jednak Pan doktor też opiera opinię o doświadczenia z Warszawy i mazowsza, a to nie cały kraj! Dyskoteki oddalone o kilka kilomemtrów od małej miejscowości zachęcają do jazdy w 7 osób małym samochodem

Re: Orzeł może...

ten regal wjechalam, w zwiazku z tym w moim interesie bylo dowiadywac sie, czy maja sprawce - po tygodniu sprawce ustalili, mialam jego dane osobowe, numer jednostki w ktorej sluzy, stopien wojskowy, numer rejestracyjny samochodu i numer ubezpieczenia... jak widac nie jest to takie trudne, zeby

Re: Ponawiam pytanie...

bmwracer napisał: > > Opinie sa takie sobie...cx9 jest zrobiony na bazie samochodu osobowego i miesci > 7 osob a wiec to taki bardziej mini van wystylizowany na SUV. To akurat same zalety (wg. mnie) :-) Wiesz na jakim aucie bazuje? Highlander Toyoty bazuje na Carmy/GS co jest

Dlaczego fotoradary pomoga tylko budzetowi?

dróg utwardzonych w Polsce przypadało więcej pojazdów niż średnio w UE-27: odpowiednio 70 i 53 (a jeszcze w 2002 r. dysproporcja była mniejsza i wynosiła 57:48 pojazdów/1 km). Problem ten jest częściowo łagodzony mniej intensywnym wykorzystywaniem przez Polaków samochodów osobowych (ich średni roczny

Re: VW bije rekordy

d7d napisał: > dotychczas sądziłem że główna produkcję stanowią nowe samochody (m.in. osobowe) > az tu nagle piszesz żę: "Ludzie poglupieli i kupuja zlom?" > nie wiedziałem że VW produkuje złom! > skąd masz takie wiadomości? :) Widze ze jestem nowy na forum i nie wiesz

Re: do Ortodoxa

Ortodox od lat denerwuje mnie na tym forum swoim mędrkowaniem i wiele razy z nim "walczyłem". Ale w tym przypadku / Turcja / ma 100% racji. Jasno wam udowadnia, że nie warto tam jechać. W Turcji nie byłem i nie wybieram się. Widziałem zdjęcia, mapki tras, czytałem wasze opinie. Nawet wy

wypadek profesora Geremka - pytania

1. Kim była kobieta towarzysząca profesorowi? Dlaczego ujawniono jej dane osobowe? 2. Dlaczego nie zwróciła uwagi, że jej towarzysz zasnął za kierownicą? 3. Czy przebadano zwłoki profesora pod kątem toksykologicznym? 4. Czy pasażer Fiata, w który uderzył samochód Geremka był obiektem gróźb ze

Re: Jestem kobietą...

polecenie nieznanej mi osobiście kosmetyczki (; na podstawie opinii koleżanki siostry szwagierki sprzed 10 lat? Jeśli tak, to proszę bardzo: mogę polecić również kilka takich aut, których nigdy nie posiadałem ani nimi nie jeździłem, ale wydają mi się fajne - chcesz? (((: (Np tę capitvę - co prawda przy 7

Studenci chcą tańszych przejazdów koleją

zniżce (w podobnej cenie można jeździć samochodem). 35 zł -podróż samochodem do Poznania (w zależności od ilości osób w wozie 7zł- 17,5zł /osobę), gdzie pociąg pospieszy kosztuje 22 zł, a osobowy 12,91 zł, jak weźmie się pod uwagę czas dojazdu i jakieś bilety komunikacji miejskiej to opłca się jechać

Nie dał się nastraszyć

. samochodów na dobę i to niezależnie od tego którędy poprowadzona byłaby trasa S7; na wczorajszym spotkaniu pojawiały się dużo niższe liczby, ale nie podano źródła tych danych) oraz skreślenia S7 z aktualnego planu dróg na 2014-2020, wydaje się nieunikniona i chyba należy ją traktować jako "mniejsze zło

Pszczólkowski wygra

Dąbrowskiego może przynieść ujmę znaczeni słowa. To ten sam, który rzekomo popierając rodziny wielodzietne nie zajmuje się 7 osobową rodziną, której matka zmarła niedawno. I gdzież tu miłowanie bliźniego swego jak siebie samego? Potrzeba do tego prasy by sprawę zauważył? Tu skrajna bieda, ta tam setki tysięcy

Uwolnilimy Łomianki od Dąbrowskiego

Dąbrowskiego może przynieść ujmę znaczeni słowa. To ten sam, który rzekomo popierając rodziny wielodzietne nie zajmuje się 7 osobową rodziną, której matka zmarła niedawno. I gdzież tu miłowanie bliźniego swego jak siebie samego? Potrzeba do tego prasy by sprawę zauważył? Tu skrajna bieda, ta tam setki tysięcy

QUIZ

spowodowanych przez nietrzeźwych kierujących o 552 (17,9%). W grupie nietrzeźwych kierujących największe zagrożenie bezpieczeństwa stanowili kierujący samochodami osobowymi, którzy spowodowali 1890 wypadków (77% wypadków spowodowanych przez nietrzeźwych kierujących). Wskaźnik ten jest niższy niż w 2009 r. (80,7

Re: Porady Garmin, Becker, Mio:-)

Witam, Z tych dwóch propozycji ja zastanawiał bym się na d pierwszą. 7" wyświetlacz jest zdecydowanie za duży do samochodu osobowego i ogranicza widoczność... Jeżeli chodzi o mapy teleatlasu to są bardzo dobre na Europę na Polskę najlepsze są AutoMapa i MapaMap więc jeżeli zależy ci na bardzo

Re: Audi Sportback Concept - narodziny A7?

. Trzymając się opinii o tych samochodach sprzed kilku lat długo nie można utrzymać wysokiej sprzedaży, co widać na drogach. Kilka modeli na całą flotę aut osobowych nie utrzyma sprzedaży. Czas na zmianę głównego designera koncernu. BMW zrozumiało że musi wrócić do konserwatywnego wizerunku i powoli odchodzi

Re: Tempo Team

drogi spacerkiem. Jeżeli mieszkasz poza zaandamem to dostajesz samochód i paliwo gratis;) Nie wiem jak to sie pisze ale wszyscy zachwalają Northwajk- tk sie wymawia:D mają wypasione domki. Nie zależnie gdzie sie znajdziesz- płacisz jak inni. Niezależnie czy pokój 2 osobowy czy 3- osobowy. Pracuje w

Belgijskie gazety: Google blokuje nasze wyniki ...

Przeczytałem wszystkie posty i powiem tak ( może mam, a może nie mam racji ): Google jest monopolistą w wyszukiwaniu, to fakt. Jeśli wierzyć opiniom, że gazety chciały kasę za zajawkę artykułu, to świadczy to tylko o ich pazerności, a to już trochę inna bajka. Byłem już w tym roku na wakacjach

Re: Lider PO w Szczecinie-Pan Nitras

opinii publicznej do rzetelnej informacji o pracach samorządu województwa przedstawiamy poniżej prawdziwe informacje nt. przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 60 000 euro na "Zakup dwóch samochodów osobowych klasy średniej oraz jednego samochodu osobowego klasy wyższej dla potrzeb Urzędu

Re: Cholernie mi przykro :(

OK, będzie odrobina ekshibicjonizmu wobec tego (znaczy opiszę siebie) - i słucham, co sugerujesz, bo ja po próbach i błędach trwających lat 7 naprawdę odpowiedź na moje potrzeby znalazłam w terapii psychodynamicznej, stąd czytam sobie twoją argumentację trochę jak bajkę o żelaznym wilku

Re: korfu hotel messonghi beach

Byłem z rodzinką 4 osobową w tym hotelu w terminie 22.06-06.07.11 z triadą bo inne biura tam chyba nie jeżdżą.Zakwaterowani byliśmy w Twinsie na parterze zaraz naprzeciw mini clubu i basenu z zjeżdżalniami.Dzieciaki były bardzo zadowolone (5 i 7 lat)Pokój skromny,duży wystarczający na wakacjach. Na

Re: Po otwarciu AOW ulice miasta wreszcie dla wro

korki w mieście nie były powodowane tylko przez ruch tranzytowy, w tym ciężarowy ale także przez lokalny ruch osobowy, zwłaszcza że mieszkańcy przedmieść pracujący w centrum są skazani na własny samochód. Zamiast systemu park&ride, w którym mogliby się na przedmieściach przesiąść z samochodów do

Re: Kolejny samobójca?

transportu, spec od komputerowych systemów sterowania lotami, nawigacji satelitarnych zdążył wypowiedzieć wiele krytycznych opinii na temat upadku Tupolewa. Jego syn został oskarżony o morderstwo - błyskawicznie został uznany za niepoczytalnego i odizolowany w psychiatryku (żona Wróbla nota bene jest

Czemu tramwaj a nie autobus czy samochod?

. 8 m, - podobnej szerokości torowiska tramwajowego (2 tory, razem ok. 6-7 metrów), - 8 pasmowej jezdni przeznaczonej tylko dla autobusów bądź trolejbusów o szerokosci ok. 33 m, - 30 pasmowej jezdni dla samochodów osobowych (przy optymistycznym założeniu ok. 2 osób na samochód) o szerokości ponad

Czy Rada Miejska znowu zakmie sie tirami?

dokumenty i wnoszę o ich uwzględnienie podczas rozpatrywania sprawy: 1. kopię Postanowienia Sądu Rejonowego w Gliwicach z 4.06.2009 r., ze szczególnym wskazaniem opinii Sądu zamieszczonej na stronie trzeciej (zał. 1) 2. kopię pisma Wojewody Śląskiego z dnia 7.08.2009 r. skierowanego do Prezydenta Miasta

Re: Kupię VW Touran

lepiej koryguje biegi. W mieście wiadomo to ciężkie auto wiec swoje pali 7-8 litrów jak nic. Skrzynia ma też opcje SPORT do agresywnej jazdy ale z tego nie korzystam. Nie wiem czym ty się kierujesz przy kupnie samochodu ale dla mnie podstawa to to że jest bardzo przestrzenne w środku i pakowne i taki

Re: awaria! pomocy!

Oj, janioj, Janioj... co mi tam ktoś z komisji, znów podajesz przykłady jak Pani Muton... Chlebowski czy inny nie wymieni ale 10 innych wymieni. Muton pojedzie ale 10 innych nie pojedzie... Potwierdzasz kolejny raz moje opinie. A te 10 pań? Nie kombinuj Janioj, zrób ten test uczciwie i podaj

Samochód 7-osobowy+

Przejrzałam wątki archiwalne, ale pozwolę sobie podnieść kwestię takiego "rodzinnego" samochodu. Będziemy naszego opla zafirę wymieniać na większe auto - potrzebujemy co najmniej sześciu względnie łatwo dostępnych miejsc siedzących i sporego bagażnika - i szukamy opinii nt. modeli teraz jeżdżących

Re: VIVA IBERIA 2008

autokaru, samochodów przeszkadzających im w „trasie”, potrącenia stanowisk kontroli na autostradach (próby opłacenia przejazdu w miejscach przeznaczonych dla samochodów osobowych, Przestrzegam po prostu przed ITAKĄ a zwłaszcza p. przewodnik" Wpisy o wycieczce są dla mnie straszne

Nowa trasa autobusu 44 - protest

. 7.Zmniejszy się znacznie dostępność linii 44 dla mieszkańców ulicy Jędrzychowskiej i Osiedla Familijnego - dla 44 pętlą będzie Mieczykowa i Liliowa. 8.Znając dotychczasowe zwyczaje posiadaczy samochodów osobowych, w związku z punktem 2, będziemy domagać się wykonania na jezdni przeszkód dla

Re: Furio - wady i zalety

Zobacz opinie uzytkownikow tutaj: www.opony.com.pl/testy/index_testy1.asp?i_rodzaj=3&rodzaj_pojazdu=osobowe&producent=Dębica&i_producent=&model=FURIO&ilos c=51 Nie mialem ich w swoim samochodzie, kiedys tylko jechalem z kolega samochodem "obutym" w Debice Furio - sa

Grand Pearl Beach Colakli

Hotel GRAND PEARL BEACH 5*- Colakli-Turcja Pobyt w dniach 31.10-7.11.2012, biuro podróży GTI Travel. Wylot z Katowic. Zakupiona wycieczka jako last minute. Uczestniczki: trzy ryczące czterdziestki? Są to MOJE prywatne opinie, odczucia, spostrzeżenia, uwagi i

Samochody coraz bardziej usterkowe

Jak wynika z najnowszego raportu organizacji TUV, rok 2005 przyniósł w Niemczech kolejny wzrost liczby samochodów, w których stwierdzono istotne usterki. W porównaniu z sytuacją rok wcześniej odsetek ten zwiększył się o 0,7%. Innymi słowy, około 9 mln spośród 45 mln aut osobowych nie zostało

Re: Willa Wydmy Łeba - OPINIE

Villa Wydmy zamieściła nową ofertę letnią na serwisie citeam.pl Jak to mądra Polka ma w zwyczaju przeczytałam opinie o tym noclegu dopiero po zakupie kuponów dla siebie i męża. Właśnie wróciliśmy, więc opinie i wrażenia świeże. Zacznijmy od początku. OFERTA Villi Wydmy: – 279 zł zamiast

Ruch na Puławskiej

,kierunków rozwoju systemu drogowego i systemu płatnego parkowania.Znacząco wzrosła aprobata dla uprzywilejowania komunikacji zbiorowej,mimo ,że może to pogorszyć warunki ruchu samochodów z 64 procent poparcia w 1993 r.do 81.4 % w roku 2005. Pomiaru dokonywano we wtorek 7 czerwca .W strukturze rodzajowej

Puławska -pomiar ruchu

,kierunków rozwoju systemu drogowego i systemu płatnego parkowania.Znacząco wzrosła aprobata dla uprzywilejowania komunikacji zbiorowej,mimo ,że może to pogorszyć warunki ruchu samochodów z 64 procent poparcia w 1993 r.do 81.4 % w roku 2005. Pomiaru dokonywano we wtorek 7 czerwca .W strukturze rodzajowej

ruch na Puławskiej

drogowego i systemu płatnego parkowania.Znacząco wzrosła aprobata dla uprzywilejowania komunikacji zbiorowej,mimo ,że może to pogorszyć warunki ruchu samochodów z 64 procent poparcia w 1993 r.do 81.4 % w roku 2005. Pomiaru dokonywano we wtorek 7 czerwca .W strukturze rodzajowej pojazdów w obu

Pulawska pomiar ruchu

,kierunków rozwoju systemu drogowego i systemu płatnego parkowania.Znacząco wzrosła aprobata dla uprzywilejowania komunikacji zbiorowej,mimo ,że może to pogorszyć warunki ruchu samochodów z 64 procent poparcia w 1993 r.do 81.4 % w roku 2005. Pomiaru dokonywano we wtorek 7 czerwca .W strukturze rodzajowej

ruch na Puławskiej

,kierunków rozwoju systemu drogowego i systemu płatnego parkowania.Znacząco wzrosła aprobata dla uprzywilejowania komunikacji zbiorowej,mimo ,że może to pogorszyć warunki ruchu samochodów z 64 procent poparcia w 1993 r.do 81.4 % w roku 2005. Pomiaru dokonywano we wtorek 7 czerwca .W strukturze rodzajowej

Okulickiego, Reja,Limanowskiego,Mireckiego

samochody skręcające w prawo niepotrzebnie stoją czekając na zielone mogły by na pewno jak jadą samochody z kierunku Mireckiego -Limanowskiego jest to długi okres nie tyle co na Reja na pewno dało by się wygospodarować chwilę na udrożnienie kierunku w prawo . Przecież kursuje komunikacja dziś linia 7,9 a

Wyglada na to, że wójt z gminy Leżajsk ma kłopot

jeden typ samochodu, koreański van KIA CARNIVAL. Duża, 7 osobowa, nieco toporna bryka z trzylitrowym silnikiem - kopci jak smok i cieszy się "mieszanymi" opiniami użytkowników. www.motoforum.pl/Opinie/Kia/carnival/carnival.php3 Pozostaje tylko życzyć panu wójtowi Mieczysławowo Tołpie, by

Re: List otwarty Fularza w/s T- czyli Gce za murz

być wytworzona i utylizowana (odpady z elektrowni także powstają). 2. Niestety przesłanki za tramwajem są jedyne - wydzielona osobna linia z pasa ruchu samochodów osobowych - w takim przypadku ma jak najbardziej sens. W Gliwicach tramwaj jedzie razem z samochodami osobowymi dodatkowo korkując jezdnię

Re: Zapach wina i lawendy

tu inna opinia Chorwacja - Zapach wina i lawendy - 2010-12-16 22:04:24 Sama impreza (od 1 lipca dwa tygodnie) zorganizowana z wieloma niedociągnięciami z winy biura. Pilotka w czasie imprezy nawet sympatyczna (p. Marlena) jednakże nie rozliczyła się z kasy otrzymanej od turystów. Składałam

Re: Auto dostawcze

sprawdzałem to w wersji osobowej! Z ciekawości zrobilem wycenę, ale wnętrze przesądziło o tym, że nie kupiłem renault. Obsługa w salonie bardzo sympatyczna. Może ze względu na to, że trochę mnie tam już znają. VW caddy: Tak w końcu trafiłem do salonu vw. Właściwie wlazłem tam mimochodem - gdy 7 lat temu

auto z usa?

- 90% czesci z town & country ale nie oferowany w europie - cena kolo $27000 - sienna i odyssey - pewnie lepsze auta od obu - ale brak europejskich odpowiednikow terenowe - tribeca - wersja 7-osobowa kolo $32000 z podatkami - xc90 - wersja awd 7-osobowa kolo $43000 z podatkami - murano - srednia

Re: cenowy zawrót głowy

Byłem od 29.06- 14.07.2007 samochodem na benzynkę, rodzina 4 osobowa ( 3 dorosłe). 2 noclegi w Plitvicach + zwiedzanie parku narodowego,zwiedzanie Szybenika, następnie tydzień w okolicach Splitu ( zwiedzanie Splitu, Salony, Klisu, Kasteli, Trogiru,Omisa), wyjazd na 1 dzień do Dubrownika ( obiad